Looking For Anything Specific?

Ankarada Yangın Son Dakika : Son dakika! Ankara'da Dışkapı Hastanesi'nde korkutan ... / 3 daire kullanılamaz hale geldi.

Ankarada Yangın Son Dakika : Son dakika! Ankara'da Dışkapı Hastanesi'nde korkutan ... / 3 daire kullanılamaz hale geldi.. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı.

Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Pazardaki yangını öğrenen çok sayıda iş yeri sahibi, olay yerine geldi.çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, söndürüldü. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ankara'da Lisede Deprem ve Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Ankara'da Lisede Deprem ve Yangın Tatbikatı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Pazardaki yangını öğrenen çok sayıda iş yeri sahibi, olay yerine geldi.çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, söndürüldü. En son ankara yangın haberleri anında burada. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı.

Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı.

Ankara'nın farklı bölgelerinden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın bir süre sonra alt kattaki düğün salonuna sıçradı. Mhp iki partiyi resmen sildi! Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Ankara dışkapı eğitim ve araştırma hastanesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara'da son yılların ikinci büyük yangınında 253 iş yeri kül oldu. Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı binada hasar oluştu. Pazardaki yangını öğrenen çok sayıda iş yeri sahibi, olay yerine geldi.çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, söndürüldü. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Ankara'da mobilya atölyesinde yangın - Son Dakika Haberleri
Ankara'da mobilya atölyesinde yangın - Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Ankara'nın çukurambar semtinde bir apartmanın giriş katındaki ofiste çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'nın farklı bölgelerinden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın bir süre sonra alt kattaki düğün salonuna sıçradı. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 3 daire kullanılamaz hale geldi. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun.

29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme:

Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Ankara'nın altındağ i̇lçesi'ndeki ulus meydanı'nda bulunan 100. Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. En son ankara yangın haberleri anında burada. Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı binada hasar oluştu.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara'da çok katlı bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın korkuttu. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. En son ankara yangın haberleri anında burada.

Ankara Eşref Akıncı Kışlası'nda Yangın - Son Dakika
Ankara Eşref Akıncı Kışlası'nda Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Ankara dışkapı eğitim ve araştırma hastanesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Mhp iki partiyi resmen sildi! Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı.

Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi:

Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara'da son yılların ikinci büyük yangınında 253 iş yeri kül oldu. Ankara dışkapı eğitim ve araştırma hastanesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. En son ankara yangın haberleri anında burada. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara'nın farklı bölgelerinden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın bir süre sonra alt kattaki düğün salonuna sıçradı. Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı yangın son dakika. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar